Parhaatblogit.fi

Blogimaailmankuvaa rakentamassa

KotiAarre

KotiAarre-aikakauslehti hurmaa upean sisustuksellisena lukijansa visuaalisilla jutuillaan, joissa on kauden lisäksi myös ideoita, ohjeita ja vinkkejä viisaaseen kuluttamiseen ja kodinhoitoon! Harkittu kuluttaminenhan on yksi suurimmista megatrendeistä meillä Suomessa. Lehti ilmestyy kuusi kertaa vuonna 2020.

TEEMAT
2/2020 Keittiö Keittiökalusteet ja varusteet, ruokailuryhmät. Kodin siivous (pesuaineet, tarvikkeet, koneet ja laitteet). Ruokaa verkosta pöytään. LATTIAT.
3/2020 Oleskelutilat Sohvat, sohvaryhmät, nojatuolit, matot, tasot, hyllyköt, valaisimet, viihde-elektroniikka, tekstiilit. SEINÄT.
4/2020 Lomakoti Sisusta ja varusta lomakoti sisältä ja ulkoa. SAUNA & ALTAAT.
5/2020 Makuuhuone Sängyt, patjat, vuodevaatteet, lakanat, yöpöydät, kaapistot. OVET JA IKKUNAT.
6/2020 Somisteet Kodin valaistus, pienkalusteet, matot, tekstiilit, astiat. LÄMMITYS. JOULUNUMERO.
1/2021 Kylpy KPH-kalusteet, altaat, hanat. Muut kostean tilan varusteet ja tarvikkeet sekä tekstiilit. SÄILYTYS JA VARASTOINTI.
Lisäksi joka numerossa inspiroivia koteja pihistäville ja panostaville. Kaluste- ja somisteuutuuksia kodin eri tiloihin. Uutuusesittelyjä muodista, kauneudesta ja hyvän olon tuotteista. Parhaat vinkit ja käyttöohjeet. Reseptejä ja sesongin parhaista tuotteista. Kodinelektroniikan uutuuksia ja käyttövinkkejä. Kodin ja pihan huolto ja ylläpito. Omasta itsestä ja läheisistä huolehtiminen. Vinkit ja neuvot vapaa-ajanviettoon, harrastuksiin, matkailuun jne.

Tilaa lehti kotiin tai osta Lehtipisteestä. Tutustu ajankohtaiseen tarjoukseen täällä.
Juttuideat, palautteet ja blogi-/Instanäkyvyys, ota yhteyttä toimituspäällikkö Mira Halonen mira.halonen@terassimedia.fi.

Ilmoitusmyynti
Juha Europaeus, puh. 040 715 3057, juha.europaeus@terassimedia.fi
Tiina Kailiala, puh. 045 164 2211, tiina.kailiala@terassimedia.fi.
Mediakortti 2020