Parhaatblogit.fi

Blogimaailmankuvaa rakentamassa

KotiAarre

KotiAarre-lehti hurmaa upean sisustuksellisena lukijansa visuaalisilla jutuillaan, joissa on kauden lisäksi myös ideoita, ohjeita ja vinkkejä viisaaseen kuluttamiseen ja kodinhoitoon! Harkittu kuluttaminenhan on yksi suurimmista megatrendeistä meillä Suomessa. Lehti uudistuu 2019 vuoden alussa. Jatkossa löydät Parhaat kotiblogit samoista kansista, samalla lehti alkaa ilmestyä kahdeksan kertaa vuodessa. KotiAarre on aikakauslehti, jonka voi tilata kotiin tai ostaa Lehtipisteistä. Tutustu ajankohtaiseen tarjoukseen täällä. Juttuideat ja palautteet toimituspäällikkö Mira Halonen mira.halonen@terassimedia.fi. Ilmoitusmyynti Ota yhteyttä:
Suvi Lahtinen, puh. 044 344 4090, suvi.lahtinen@terassimedia.fi
Juha Europaeus, puh. 040 715 3057, juha.europaeus@terassimedia.fi
Tiina Kailiala, puh. 045 164 2211, tiina.kailiala@terassimedia.fi.