Parhaatblogit.fi

Blogimaailmankuvaa rakentamassa

Kotiblogit

Parhaat Kotiblogit -lehti yhdistyi KotiAarre-lehden kanssa. Aiemmin ilmestyneitä Kotiblogit-lehtiä voi tiedustella Terassi median asiakaspalvelusta. Jatkossa löydät ihastuttavia blogijuttuja kaikkiaan kahdeksasta KotiAarteen numerosta vuoden mittaan. KotiAarre-lehden voi tilata tai ostaa irtonumerona Lehtipisteistä. Tilaa KotiAarre-lehti tästä. Mukana olevien blogien ydintä ovat kodin aihepiirit. Puutarhaa, kotia ja ruokaa laitetaan suurella sydämellä, ja vinkit uusista tuulista jaetaan kernaasti sosiaalisessa mediassa. Painotuotteen ansiosta monet lukijat ovat löytäneet ne itselleen miuluisat blogit verkossa seurattavaksi, joiden etsimiseen ei ole ollut muuten aikaa. Myös bloggaajat ja yritykset ovat printtinäkyvyyden ansiosta löytäneet itselleen mieluisia yhteistyökumppaneita. Jos haluat blogillasi mukaan lehteen, ota yhteyttä toimituspäällikkö Kati Laituriin kati.laituri@terassimedia.fi. Ilmoitusmyynti Ota yhteyttä:
Juha Europaeus, puh. 040 715 3057, juha.europaeus@terassimedia.fi
Tiina Kailiala, puh. 045 164 2211, tiina.kailiala@terassimedia.fi