Parhaatblogit.fi

Blogimaailmankuvaa rakentamassa

Koti- tai pihaesittely lehteen

Sekä Terassi- että KotiAarre-lehdissä esitellään lukijoiden ja some-vaikuttajien kuten bloggaajien upeita koteja ja ihastuttavia ulkotiloja. Yksittäisestä huonemuutoksesta ja pienestä parvekkeesta aina koko kodin esittelyihin ja puutarhoihin/piha-alueisiin asti. Mukana olijat palkitaan lehtien vuosikerroilla. Lisäksi puutarhoja esitellään Puutarhan kesä 2020 -lehdessä – upeita puutarha-aiheisia palkintoja!
Tai ehkä olet innostunut tyylistä, ruoanlaitosta tai haluat kertoa harrastuksestasi. Kysy lisää! Toimituspäällikkö Mira Halonen mira.halonen@terassimedia.fi. Painotuotteen ansiosta monet lukijat ovat löytäneet ne itselleen mieluisat some-seurattavat ja some-vaikuttajat itselleen mieluisia yhteistyökumppaneita.
 
Ilmoitusmyynti
Juha Europaeus, puh. 040 715 3057, juha.europaeus@terassimedia.fi
Tiina Kailiala, puh. 045 164 2211, tiina.kailiala@terassimedia.fi