Parhaatblogit.fi

Blogimaailmankuvaa rakentamassa

Kotiblogit

Parhaat Kotiblogit -lehti ilmestyy säännöllisesti, viisi kertaa vuodessa. Lehden voi tilata erikseen, yhteistilauksena Terassi-lehden kanssa tai ostaa irtonumerona Lehtipisteistä. Ks. tarjous tästä tai tilaa pelkkä Kotiblogit-lehti tästä.

Parhaat Kotiblogit -lehden ydintä ovat kodin aihepiirin sekä matkustamisen blogit. Puutarhaa, kotia ja ruokaa laitetaan suurella sydämellä, ja vinkit uusista tuulista jaetaan kernaasti sosiaalisessa mediassa.

Painotuotteen ansiosta monet lukijat ovat löytäneet ne itselleen miuluisat blogit verkossa seurattavaksi, joiden etsimiseen ei ole ollut muuten aikaa. Myös bloggaajat ja yritykset ovat printtinäkyvyyden ansiosta löytäneet itselleen mieluisia yhteistyökumppaneita.

Jos haluat blogillasi mukaan lehteen, ota yhteyttä toimituspäällikkö Kati Laituriin (kati.laituri@parhaatblogit.fi).

Ilmoitusmyynti

Ota yhteyttä:

Harri Saastamoinen, puh. 050 547 5890, harri.saastamoinen@parhaatblogit.fi
Riitta Tynkkynen, puh. 040 455 9656, riitta.tynkkynen@parhaatblogit.fi
Juha Europaeus, puh. 040 715 3057, juha.europaeus@parhaatblogit.fi