Parhaatblogit.fi

Blogimaailmankuvaa rakentamassa

Kotiblogit

Parhaat Kotiblogit -lehti ilmestyy säännöllisesti, viisi kertaa vuodessa. Lehden voi tilata tai ostaa irtonumerona Lehtipisteistä. Tilaa Kotiblogit-lehti tästä. Parhaat Kotiblogit -lehden ydintä ovat kodin aihepiirin sekä matkustamisen blogit. Puutarhaa, kotia ja ruokaa laitetaan suurella sydämellä, ja vinkit uusista tuulista jaetaan kernaasti sosiaalisessa mediassa. Painotuotteen ansiosta monet lukijat ovat löytäneet ne itselleen miuluisat blogit verkossa seurattavaksi, joiden etsimiseen ei ole ollut muuten aikaa. Myös bloggaajat ja yritykset ovat printtinäkyvyyden ansiosta löytäneet itselleen mieluisia yhteistyökumppaneita. Jos haluat blogillasi mukaan lehteen, ota yhteyttä toimituspäällikkö Kati Laituriin kati.laituri@parhaatblogit.fi. Ilmoitusmyynti Ota yhteyttä:
Janne Ekholm, puh. 0400 806 115, janne.ekholm@terassimedia.fi
Riitta Tynkkynen, puh. 040 455 9656, riitta.tynkkynen@terassimedia.fi
Juha Europaeus, puh. 040 715 3057, juha.europaeus@terassimedia.fi
TiinaKailiala, puh. 045 164 2211, tiina.kailiala@terassimedia.fi