Parhaatblogit.fi

Blogimaailmankuvaa rakentamassa

Miesten blogit

Miesten vuoro on uutuusjulkaisu ajassa elävälle tavalliselle miehelle. Ainoana suomalaisena lajissaan komeileva julkaisu on toteutettu täysin miesten näkökulmasta. Se käsittelee miehiä aidosti kiinnostavia aihealueita: tyyliä, terveyttä ja hyvinvointia, työtä- ja vapaa-aikaa harrastuksineen, perhettä ja parisuhdetta – valittujen huippubloggaajien itsensä kertomana. Julkaisu on visuaalisesti upea ja rennon humoristinenkin, ja se avaa miesten maailmaa myös naislukijoille! Tuote on bookazine-julkaisu, jota ei voi tilata, mutta se on myyntiaikana ostettavissa Lehtipisteistä kautta maan! Painotuotteen ansiosta monet lukijat ovat löytäneet ne itselleen miuluisat blogit verkossa seurattavaksi, joiden etsimiseen ei ole ollut muuten aikaa. Myös bloggaajat ja yritykset ovat printtinäkyvyyden ansiosta löytäneet itselleen mieluisia yhteistyökumppaneita. Ilmoitusmyynti Ota yhteyttä:
Harri Saastamoinen, puh. 050 547 5890, harri.saastamoinen@parhaatblogit.fi