Parhaatblogit.fi

Blogimaailmankuvaa rakentamassa

Terassi

Terassia lukevat pihaansa monipuolisesti panostavat naiset ja miehet. Pihan laittaminen koetaankin perheen yhteisenä juttuna. Lukijat viihtyvät upeiden pihojen ja parvekkeiden parissa ja ammentavat ohjeista, ideoista ja vinkeistä parhaat omaan käyttöönsä. Terassi kannustaa lukijoitaan lisäämään ulkotilojen viihtyvyyttä ja nauttimaan pihaelämästä ympäri vuoden. Terassi on Terassi median kustantama aikakauslehti, jonka voi tilata omaan kotiin tai ostaa Lehtipisteistä. Terassia ilmestyy 8 numeroa vuodessa + Tuunaa, hoida ja kunnosta -ekstra, Ulkotilojen suunnitteluopas, Oi!-messukooste, Asuntomessujen pihaopas ja Viherrakentamisen ekstra. Tutustu Terassiin osoitteessa www.terassilehti.fi. Juttuideat ja palautteet ovat tervetulleita osoitteeseen toimituspäällikkö Mira Halonen, mira.halonen@terassimedia.fi. Ilmoitusmyynti
Ota yhteyttä:
Juha Europaeus, puh. 040 715 3057, juha.europaeus@terassimedia.fi
Tiina Kailiala, puh. 045 164 2211, tiina.kailiala@terassimedia.fi