Parhaatblogit.fi

Blogimaailmankuvaa rakentamassa

Blogit


- Elintapalääkäri -

Olen lääkärinä ottanut henkilökohtaiseksi tehtäväksenii kehittää ja tarjota kokonaisvaltaista inhimillistä hoitoa ja valmennusta elintapasairauksista kärsiville tai sen riskissä oleville. Blogissani…

- Those Vegan Guys -

Peter ja hänen poikaystävänsä kirjoittavat blogia, jossa he puhuvat vegaaniuden lisäksi muun muassa kierrätyksestä ja nollahukkaelämäntyylistä.

- TerveMies.com -

Yksityishenkilöiden ylläpitämä blogi, jossa on tuotteita ja palveluja sekä vinkkejä miehen terveyteen ja hyvinvointiin liittyen.

- Unohdetut lapset -

Haluan kertoa millainen lapsuuteni oli ja mitä lapsuudessani tapahtui ja miten kaikki tapahtuneet asiat on vaikuttanut elämääni.

- Lääkäriasema Medipudas -

Blogia kirjoittaa 33-vuotias neljän lapsen äiti, puoliso ja lääkäri, joka haluaa saada ihmiset voimaan paremmin uskomalla omiin kykyihin ja voimiin….

- Mental Toughness -

Blogin kirjoittaja Iida haluaa tarjota jokaiselle mahdollisuuden sekä työkalut tulla henkisesti vahvemmaksi. Henkinen vahvuus on avain hyvinvointiin, onnellisuuteen sekä menestykseen.

- Unelmaa ja unelmia -

Blogin takaa löytyy 38-vuotias omaa unelmaansa elävä pienen poikavauvan onnellinen äiti. Onnen tunteessa iso rooli on myös miehellä, hänen alakouluikäisillä…

- Kevyempi Olo -

Heippa, Olen Mari Toikka – hyvinvointivalmentaja, personal trainer (EREPS, Trainer4You) ja ravintovalmentaja sekä peruskoulutukseltani myös kauppatieteiden maisteri (KTM). Olen itse…

- Marjonlailla -

Kerron täällä blogissani meidän perheen arjesta ja arjen haasteista kun matkassa mukana on ibs (ärtyneen suolen oireyhtymä), refluksi ja palleatyrä….

- Isotassu -

Isot tassut – Tassujen yllä on Maailma.

- Somanyinspiration -

Minä olen Viltsumari, eli Viltsu. Kasvoton, mutten tunteeton, keski-ikäinen kuopiolainen somettaja, korujen ja erilaisten korttien kierrätysaskartelija, positiivinen XL-kokoinen toisinajattelija, vähävarainen…

- EuroClinix -

euroclinixin terveysaiheinen blogi. Käsittelee terveyteen liittyviä kysymyksiä ja ongelmia.

- Epilepsiatuki -

Nimeni on Liisa ja olen peruskouluikäisen epileptikon äiti. Kirjoitan anonyymisti, jotta pystyn suojelemaan lastani ja olemaan täysin rehellinen vaikeissa asioissa.

- Sieluni silmin -

Tutkimusmatka suomalaisen miehen sielunmaisemaan arkipäivästä äärirajoille.

- Mårten Boström -

Mårten Boström on seikkailija, joka tykkää juoksemisesta. ”Löydän usein itseni juoksemassa yksin, mutta matkan jakaminen toisten kanssa blogissa tekee matkasta…

- Those Vegan Guys -

Herkkuja ilman gluteenia ja lisättyä sokeria vegaanipariskunnalta!

- Mies kuntoon -

Keski-ikää lähestyvä mies pyrkii elämään terveellisemmin ja täysillä.

- Tennarit liikkuu -

Olen 38-vuotias hiusten lähtemisen kanssa taistelun jo hävinnyt perheellinen mies, jolla kamppailu keskivartalon ihraa vastaan edelleen jatkuu. Taustalla on kymmenkunta…

- Hiking in Finland -

I took 2009 the duty upon myself to present this beautiful country and show what it has to offer to…

- Rikas Erakko -

En siis ole rikas vielä, enkä täysin erakkokaan. Näistä ensimmäinen on selkeä tavoite. Jälkimmäinen ei ole tavoite, vaan pikemminkin luonteeni…

- Nature Geek -

Blogi, joka käsittelee tulenpolttavia aiheita luonnontieteiden alalta.

- Ajomies -

Iltaisin kun lapset menevät nukkumaan, Ajomies hiipii kylpyhuoneeseen ja kaivaa esille partaveitsen tai perinteisen höylän.

- RTBW -

Tervetuloa joensuulaisen Sami-Petterin RTBW hyvinvointi- ja juoksublogiin.

- In Fit Together -

Blogi on kasvutarina miehiseksi mieheksi, jota ajaa tahto luoda arvoa toisille – sitä menestys pohjimmiltaan on.

- Valtsun terveysblogi -

24-vuotiaan hammaslääketieteen opiskelijan teksteissä pohditaan erilaisia terveyteen liittyviä teemoja kuten ravitsemus, uni ja hormonit.

- Turpaduunari -

Christer Sundqvistin ja vieraskynäilijöiden puolueetonta terveys- ja kulttuuriviestintää koko Suomen kansalle!

- Elä paremmin -

Nimeni on Jevgeni Särki. Blogini aiheita ovat rohkeus, tunne-elämä, ihmissuhteissa onnistuminen, onnellisuus ja tavoitteiden saavuttaminen.

- Personal trainer & ravitsemusterapeutti Petteri Lindblad -

Ravitsemusterapeutti, terveystieteiden maisteri ja personal trainer kirjoittaa jokaiselle, joka on sekaisin terveellisen ravitsemuksen ja liikunnan viidakossa.
Facebook